WARUNG GARENG ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 130 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Gareng Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

17 jan 2023 om 21:48 De smaak van de roti was prima/heerlijk alleen het afleveren in een ziekenhuis is lastig. Even bellen bij aankomst was het verzoek, hier hebben we een half uur extra door moeten wachten omdat het eten bij de balie was afgegeven.
7 jan 2023 om 12:38 Sinds ik hier bestel ben ik nog niet teleurgesteld. Eten komt altijd goed aan en alles wordt netjes geleverd. Eten smaakt altijd lekker. Top.
4 jan 2023 om 18:19 Even serieus geen bestek geen servetjes, ik bestel ik schreef nog bedrijfsnaam, ik ben geen Indiër dat ik met me hand ga eten, ik heb letterlijk bij afhaalchinees bestek gekocht. Eten was Gelukkig lekker.
1 jan 2023 om 18:33 Broodje pom, gebakken banaan met pinda en patat met pindasaus, smaak was echt top. Alleen de pindasaus was veeeel te waterig en portie patat ook veel te weinig naar mijn mening. Maar nogmaals complimenten voor de smaak.
30 dec 2022 om 15:53 Het eten was goed, de saté is heel lekker. Echt goeie pindasaus. De roti is prima, maar de vega optie is wat karig. De tempeh is mij iets te zoet voor bij de rest
28 dec 2022 om 18:50 Eten was weer top , voor de klagers ga lekker bij de 13 in een dozijn Chinees eten als dit het eten je niet bevalt
22 dec 2022 om 15:29 3 kwartier later bezorgd dan gevraagd vind ik niet erg, het loopt altijd wel uit, daar heb ik begrip voor. Echter de magere portie van de soep en geen sambal/ketjap erbij, maken het niet voor herhaling vatbaar, slechte prijs/kwaliteit en kwantiteit.
20 dec 2022 om 10:15 Heerlijk! Bestel al een tijdje de grote saoto soep, Roti’s en telo’s daar, omdat de smaak daar klopt. Ook ideaal voor onderweg naar werk/huis, want ze zitten bij de tramhalte Tiendplein. Nog snellere service!
17 dec 2022 om 15:54 Deze heerlijke sauto met sterke bouillon is het perfect medicijn bij een verkoudheid! Heerlijk. En echt RUIME porties altijd met mooi vers ei!
14 dec 2022 om 18:07 De sauto was te weinig vergeleken met andere tentjes. En de teloh was koud en droog
12 dec 2022 om 19:01 Super lekker. Aanrader.
3 dec 2022 om 21:47 2 uur gewacht. Dit lag aan thuisbezorgd. De bestelling stond klaar bij warung maar werd niet opgehaald. Graag nog telefonisch contact hierover. Restitutie zou sieren